Сватбена агенция „Сватбарите” - вашият уникален сватбен проект Сватба със Сватбарите – всичко за сватбата от нас за вас Сватбена агенция Сватбарите – всичко за една различна сватба Сватбен агент, сватбени ритуали, изнесени ритуали и церемонии, булка, младоженец, планиране на сватба – всички сватбени услуги за вас! Фирмено парти, частно парти, детско парти, коктейл, юбилей, рожден ден Сватбена украса, сватбена декорация, сватбени снимки, сватбени рокли, булка, младоженец, артистични фотосесии Сватбен бюджет, фотограф, DJ, видеооператор, сватбена украса, сватбена декорация, сватбени рокли Сватбени агенции - „Сватбарите” е вашата! Сватба със Сватбарите – сватбен консултант за перфектната сватба Сватбена агенция Сватбарите - Съкровено

Зная, че въпросът с цените е един от най-важните за вас, затова ще му отделя повече внимание.

По време на цялата подготовка на вашето специално събитие или сватба услугите ни остават в рамките на предвидения от вас бюджет. Със сигурност мога да ви консултирам изчерпателно и да ви помогна за неговото оптимално разпределение, така че да се вместите в планиранираните от вас разходи или да си позволите повече услуги. Държа особено много на взаимното доверие с моите клиенти и се стремя да защитавам максимално техните интереси – в това са се убедили всички мои двойки, на които предлагам ефективни решения, преразпределение на отделните пера по бюджета или алтернативи, съвместими с вашите възможности.

Цените, които аз и екипът формираме за вас, са минимумът, гарантиращ качеството на предлаганите услуги и задължително са съобразени със средните цени на пазара за съответния вид услуга. Доста от тях са в повече варианти – според степента на моята ангажираност и тази на екипа, която ще бъде предварително договорена, или според допълнителните опции, които бихте пожелали към съответната услуга. Всички тези варианти обсъждам лично с всеки клиент на нашата първа среща, за да предложа индивидуалното решение, което е най-добро за всеки конкретен случай. Това особено много важи за степента на моето участие в подготовката на сватбата, което е съобрзено с вашите нужди. Същото се отнася и за декорацията, чиито граници са доста широки и не е възможно да бъдат предлагани в пакет – цената на декорацията се определя от сложността и мащаба на изработката, количеството материали и цветя, срокове за изпълнение и още други важни подробности.

Този гъвкав подход е правило в моята работа и в работата на екипа, затова ние предлагаме различни варианти, а не твърда ценова листа, която би ви ограничила и дори заблудила, а и не би била адекватна във вашия конкретен случай. Освен това механичното предлагане на готова оферта не може да ви покаже качеството, което стои зад цената. А единственото, с което не правим компромис в нашата работа, е качеството.

Ще ви предложа и своите специални ВИП-пакети за цялостна организация, с които ще се чувствате напълно спокойни през цялото време на подготовка на вашата сватба, както и в самия сватбен ден. Тази услуга е особено подходяща за тези от вас, които организират сватбата си в България от чужбина или просто желаят някой да се погрижи за всичко – в тези случаи аз поемам абсолютно всички дейности до най-малката подробност в осъществяването на една наистина перфектна сватба.

Преди да ми се обадите за среща и обсъждане на цените, ви съветвам да се запознаете с нашите дейности в страниците Сватбeни услуги и Галерия, за да си изградите ясни предварителни представи за нашите услуги, както и визуални впечатления за нашите декорации, събития и продукти.

Нещата трябва да са възможно най-прости,
но не повече.
Алберт Айнщайн
 
   
Copyright © 2007-2018 svatbarite.com  All rights reserved.