Сватбена агенция „Сватбарите” - вашият уникален сватбен проект Сватба със Сватбарите – всичко за сватбата от нас за вас Сватбена агенция Сватбарите – всичко за една различна сватба Сватбен агент, сватбени ритуали, изнесени ритуали и церемонии, булка, младоженец, планиране на сватба – всички сватбени услуги за вас! Фирмено парти, частно парти, детско парти, коктейл, юбилей, рожден ден Сватбена украса, сватбена декорация, сватбени снимки, сватбени рокли, булка, младоженец, артистични фотосесии Сватбен бюджет, фотограф, DJ, видеооператор, сватбена украса, сватбена декорация, сватбени рокли Сватбени агенции - „Сватбарите” е вашата! Сватба със Сватбарите – сватбен консултант за перфектната сватба Сватбена агенция Сватбарите - Съкровено

Здравейте!

Аз съм Христина и с удоволствие ви представям екипa на нашата агенция за специални събития

Ние сме специалисти и творци в различни области на обществения и културния живот. „Сватбарите” е моят идеен и творчески проект, който нямаше да реализирам без прекрасните хора и професионалисти, с които преди няколко години изградихме този екип. Работим отлично заедно и взаимно се допълваме така, че осъществяваме вашия празник като една завършена и запомняща се цялост. Имаме богат професионален опит в организирането на специални събития и сватби и предлагаме гарантирано и доказано уникален качествен продукт. Със сигурност не вървим по утъпкани пътеки, а създаваме свои. Към всяко събитие подхождаме индивидуално, защото не обичаме да се повтаряме и най-вече – защото вие самите сте различни. За вашия празник дълго ще се говори и ще остане завинаги в сърцата ви и в сърцата на вашите гости.

Ето ни и нас:

Христина Христова

Христина

Възпитаник съм на Националната гимназия за древни езици и култури. Висшето ми образование е Българска филология. Значителен период от професионалната ми кариера се простира в областта на културата и държавната администрация – в организирането на представителни международни и национални културни събития, концерти, фестивали, промоции, церемонии и тържества. Главен редактор съм на онлайн списанието Memoria de futuro. Имам многобройни контакти и партньори във всички области на обществения и културния живот, както и в шоубизнеса. Като автор на пиеси и като режисьор на младежки спектакли съм носител на три национални награди. Преди 12 години реших да създам своята агенция за специални събития и сватби като баланс на обществените ми дейности. Аз организирам и координирам нашия екип, а моето най-приятно поприще е Словото и създаването на концептуални събития. Запазената ми марка – уникалните изнесени сватбени церемонии, на които ще си кажете „Да!” на открито, както и вълнуващите ритуали и цялата програма на сватбените тържества. Изготвям и режисирам цялостния сценарий на вашата сватба, координирам работата на всички лица и услуги, свързани с вашия празник.

Очаквам идеята ви за вашия уникален и вълнуващ сватбен проект!

Цеци

Цеци е дипломиран филолог и моя сестра. Реализира се професонално в журналистиката, връзките с обществеността и телевизионното продуцентство в няколко електронни медии. Голямото изкушение на Цеци е флористиката и аранжирането с цветя и материи. Търсех упорито перфектния дизайнер и флорист за своя екип, за да разбера накрая, че човекът през цялото време е бил до мен. След обучение и придобита допълнителна квалификация в тази област, но най-вече с вродения си талант, Цеци се впусна в проектирането и реализирането на елегантна и изящна декорация с нестандартни и креативни решения, които създадоха нов и открояващ се стайлинг в сватбения дизайн. Нейните бутикови аранжировки с цветя се отличават със специфично и впечатляващо естетическо изпълнение, което тя допълва с нежна воалова декорация и прецизно подбрани детайли. Цеци проектира и реализира цялостния дизайн на вашето сватбено тържество – независимо дали е в зала, ресторант или градина. С удоволствие и желание допълва идеите ви за специална тематична украса, в която всеки елемент е промислен и съчетан с много фантазия и творческа свобода.

Даниела

Даниела за мен е един от най-добрите флористи на булчински букети в София. Затова и избрах да работя с нея в последните няколко години. Букетът е един от най-важните аксесоари на вашата сватба – вие ще бъдете с него през целия ден, той присъства на всички снимки и е неразделна част от темата и идеята на цялата декорация, както и на вашата визия. Най-хубавото качество на Дани, освен безспорният й талант, е нейната креативност, с която постига вашите идеи и хрумвания, като ги допълва със своите професионални съвети и решения. Букетът изисква много опит и професионална вещина, за да бъде освен идеално оформен, и достатъчно здрав – и Дани определено го може. Умението й да изпива нещата професионално и до съвършенство ще ви остави щастливо изненадани, когато поемете в ръцете си вашия изискан и елегантен булчински букет. Освен това, Дани ще сътвори за вас от живи цветя и естествени материали бутониери за младоженеца и кумовете, гривни, венчета и украса за сватбената кола. Аз съм винаги спокойна и уверена, когато работя с нея – ще бъдете и вие.

Анета

Анета е човекът, който ще изработи за вас всички сватбени аксесоари – кошнички, украси за чашите и бутилката шампанско, сватбената книга, подаръчета за гостите и всички други красиви сватбени неща. Креативната й натура търси нестандартния подход и създава прекрасни аксесоари с индивидуални решения, задължително обединени около темата и идеята на вашата сватба. Да сътворява красота в оригинални форми е нейно истинско призвание. Всички малки, но важни елементи за вашия празник ще бъдат художествено реализирани в изискан стил, пресътворяващ идеите ви и оформящи оригинална сватбена визия, сътворена с душа и любов. Ани е невероятно всеотдайна в своята работа и ще създаде за вас красиви и мили спомени, които винаги ще ви напомнят топло и усмихнато за вашия прекрасен сватбен ден.

Огнян

Огнян е специалист с дългогодишен опит в осъществяването на интериорни решения и изграждането на вътрешни пространства. Проектирал и реализирал е инериорa на много ваши любими заведения, фирмени магазини и представителни офиси. В нашия екип той осигурява техническото обезпечаване на проектите, които изискват временни конструкции, декорация по високите пространства на залите и специални ефекти. На него разчитам безрезервно, въпреки че почти всеки уикенд го отделям от основните му задължения. Но какво да се прави – така и не намерих друг подходящ човек, освен собствения си съпруг, който да не се учудва на моите странни хрумвания или на желанията на моите булки, а просто да намира начините за тяхното изпълнение. Така че не се притеснявайте да споделяте с нас и най-смелите си идеи – когато аз си помисля на глас "Това май не може да стане...", Оги просто казва "Не може да не може." И го прави.

DJ Антъни

DJ Антъни е човекът, без когото наистина не мога. С него вървим заедно по общия си професионален път повече от десет години. Бакалавър е по Комуникационна техника и технологии и е професионален DJ и озвучител. Реализирал е озвучаването на концертите на почти всички български музикални изпълнители и групи, както и на много международни и национални музикални форуми – за класическа и попмузика, танцови спектакли и рокфестивали. Голяма част от тези събития сме реализирали заедно. Озвучва единствено с техника на Dynacord и държи на кристалния саунд. За мен той е идеалният диджей и озвучител. Взаимно се допълваме по време на сватбеното ви тържество и церемониите и вече се научихме да общуваме без думи – особено когато е нужна бърза реакция от негова или моя страна. Работи с музика от 60-те години до наши дни и непрестанно обновява своята богата колекция от всички музикални стилове, евъргрийни и съвременни хитове. Откликва на всеки музикален вкус и умее да улавя вашата енергия и настроение, което заедно с ненатрапчивото му присъствие превръщат всеки празник в незабравим купон.

Мариян Стоев

Мариян е най-усмихнатият човек, когото познавам. Завършил е НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и е магистър по Кино и телевизионно операторство. Като оператор е работил в най-гледаните продукции на Българската национална телевизия, bTV, Нова телевизия, TV7, TV2. Мариян е зад камерата на “Море от любов”, сватбеното предаване на bТV “Такъв е животът”, “Господари на ефира”. През юни 2008 г. на Международния телевизионен фестивал в Албена предаването "Такъв е животът", на което е оператор, получи Голямата награда "Златен чадър" за цялостно изпълнение. Преди пет години съдбата ни срещна на моя сватба, която той беше приел да снима инцидентно и тогава видях очевидната разлика в неговия клас. Разбира се, веднага го поканих в екипа на Сватбарите и въпреки че той снимаше сватби само за приятели, прие – защото сватбата с нас е наистина едно различно и специално събитие и на него му беше истински забавно да се включи в неговото отразяване. Оттогава работя само с Мариян и съм щастлива, че имам професионалист като него в екипа си. Мариян снима шоупрограми, музикални клипове и реклами, документални филми, екстремни спортове – затова преодолява всички препятствия със сръчност и лекота, улавяйки вашия поглед под точния ъгъл. Неговият слънчев и весел характер превръща празника ви в приключение, а операторското му майсторство го пресътворява в художествен филм.

Велимира

Велимира е майстор по фотография и мой прекрасен приятел. След първата ни сватба заедно ми направи силно впечатление точният й характер и невероятната й креативност в общуването й с младоженците. Велимира разгръща дейността си в своето студио „Konica Digital”. С петгодишния си опит в „Българска фотография” навлиза задълбочено в тънкостите на занаята и на професионалното оборудване. Велимира е с двайсетгодишен опит в репортажната и художествената фотография, в отразяването на ВИП събития и частни празненства. Но нейното любимо поле за действие са сватбените тържества, в които талантът й е в своето амплоа. С женска лекота и естетически усет тя ви предизвиква да бъдете смели и да покажете най-красивото от себе си по време на артистичните ви фотосесии. Откритият й характер ще ви предразположи, а на усмивката й просто няма да устоите и ще дадете всичко от себе си, за да имате своите прекрасни мигове за цял живот. Всичките ми младоженци са истински щастливи и развълнувани, когато получат своите красиви фотографии в елегантен и изискан сватбен албум.

Натали

Натали е майстор по фризьорство. Завършила е Професионалната гимназия по фризьорство и козметика. Придобива професионална квалификация и специализация в Париж – в Aplikateur Specialiste-Perma. Работи няколко години за модна агенция Визаж, преди да открие своя собствен фризьорски салон. С професионален усет Натали ще ви предложи перфектната прическа, която ще бъде естественото продължение на вашето лице, грим, тоалет и на цялостната ви визия. Косите ви ще заблестят в красиви къдрици или ще бъдат укротени в стилен и елегантен кок. Ще ви предложи подходящите аксесоари, за да постигнете пълен ефект и да бъдете перфектни и съвършени във всеки детайл. От няколко години й обещавам да седна на нейния стол при някой специален личен повод и много се надявам да ми остане време за това. Засега се любувам на нейната работа, когато булката грейне пред мен – различна, красива и развълнувана от своята нова изискана визия.

Иво

Иво е професионален гримьор. През 1999 г. печели първо място на Националния конкурс по грим и оттогава е носител на множество отличия и дипломи в своята област. Работи като професионален гримьор в БНТ, Нова телевизия, BBT. Работи с всички наши известни дизайнери, актьори и попзвезди, които се доверяват на неговия невероятен артистичен нюх и дарбата му да улавя перфектната линия и точния цвят за всяко лице. Доверявал му се е и самият Романо Проди. В Големия ден ще ви превърне в изкусителна лейди или в нежен ангел, ще придаде на очите ви искрящ пламък или мека дълбочина – най-красивото във вас ще струи в одухотворено и неустоимо излъчване. Когато наскоро на една изнесена извън София сватба той успя да ме открие за 10 минути свободна и приложи изкуството си върху моето лице, разбрах защо булките ми са толкова щастливи – погледнах се в огледалото и сякаш не бях аз – или по-точно – това бях самата аз, но много освежена, подмладена и с повече блясък в очите.

Освен основния екип, който тук ви представям, поддържам прекрасни и изпитани отношения с много и различни партньори – творчески формации, танцьори, артисти, певци, музиканти и атрактивни изпълнители, доказали своя професионализъм и индивидуален подход към всяко събитие. Заедно с тях предлагаме креативни решения и реализираме вашия уникален сватбен проект. За нашите и за всички останали, външни на Сватбарите услуги, гарантирам качество и коректно отношение.

Ще се задоволя да търся онези,
които казват, че светът все още ни обича
и че все още има смисъл
ние да му отвърнем със същото.
Пако Рабан
 
   
Copyright © 2007-2018 svatbarite.com  All rights reserved.