Facebook
Книга за гости
Книга за гости

Сватбена агенция Сватбарите –
отзиви за нашите сватби в София и страната

Скъпи приятели,
можете да ни зададете своите въпроси или да споделите впечатленията си от нашите съвместни празници ТУК!

Вашето мнение е особено важно за нас!

Лилия и Джовани
Беше приказка! С всичките вълшебства – сънувани, мечтани. Беше подарък – жадуван и абсолютно изненадващ! Думите не могат да го поберат. Благодарим ви за изумителното тържество! Искаме пак!!! А на тези, които тепърва ще го изживеят, можем само да кажем: Бедна ви е фантазията! "Сватбарите" са магьосници!
Лилия и Джовани
Триест, Италия
Вероника и Мирослав
Tова е най-добрата агенция, която има в България! Най-добрата организация и екип! Аз лично съм много доволна от цялостната работа на всички. Имах най-прекрасната сватба! Сега следва кръщенето на бебето, което поверяваме изцяло на вас!
Вероника и Мирослав
Мадрид, Испания
Диана и Данчо
Здравейте! Искаме да кажем на всички бъдещи младоженци, че ние имахме невероятен късмет да попаднем на тази страхотна сватбена агенция. Благодарение на най-прекрасната и отлична професиналистка – сватбената ни агентка Хриси, и нейния изключителен екип, нашата сватба беше една неповторима приказка. От сватбения букет /който бъдещите булки могат да видят на началната страница на този сайт/ до украсата в ресторанта - всичко беше страхотно. Имаме страхотни снимки и много добре професионално направен филм на цялата сватба - от началото до последната минута на сватбното ни тържество. Просто нямамe думи. Гостите ни останаха, меко казано, очаровани - казаха, че такъв спектакъл, поднесен във вид на сватба, никога не са виждали. Просто всичко беше супер! Затова, скъпи бъдещи младоженци, мислим, че сте попаднали точно където трябва - не се колебайте, за нашата сватба още се говори!
И за да не Ви отегчавамe повече, ще използвамe възможността да благодарим на целия екип на Сватбена агенция "Сватбарите", че направиха най-красивия и най-важния ден в нашия живот толкова вълшебен! С уважение:
Диана и Данчо
София
Зорница и Митко
Слабо е да кажем, че сме ОЧАРОВАНИ! Едва ли /още повече като словоохотлив филолог :) / мога да събера в един кратък текст всичките ни впечатления от "Сватбарите"!
Хриси и екипът й са страхотни! Заедно с тях изживяхме най-прекрасния празник в живота си! Всички наши идеи бяха чудесно реализирани и въплътени в оригиналната, наситена с много символика и смисъл концепция на Хриси. В деня на есенното равноденствие и на Българската независимост – 22 септември, сватбата ни съчетаваше цветове, мотиви и символи в хармонията и красотата, за които мечтаехме.
Перфектно сработеният екип на "Сватбарите" впечатли всичките ни гости. Сълзите на радост, предизвикани от трогателните слова и вълнуващите ритуали на Хриси, блестяха в очите на роднини и приятели. Благодарение на DJ Антъни дансингът беше препълнен през цялото време, а Мариян и Деси запечатаха завинаги спомените ни от този невероятен ден в романтичен филм и прекрасни снимки.
Сред множеството сватбени агенции избрахме и се доверихме на "Сватбарите", защото още от първия разменен e-mail и на първата си среща с Хриси, усетихме, че те са различни и че това, което те могат да направят за нас, другите не го могат! Защото сватбата на "Сватбарите" не е просто веселба и купон, а вълшебство, което завладява душата и сърцето, и се помни от всички...дай Боже, поне до Златната сватба! :)
Мили Сватбари, продължавайте да правите хората щастливи с нестихващия си ентусиазъм, бликаща свежа енергия, неуморна всеотдайност и завладяващ магнетизъм!
Зорница и Митко
София
Цвети и Жоел
Благодарим ви, Сватбари! Благодарим ти, Хриси!
Нашето голямо съвместно Пътуване започна на борда на яхта в морето на Несебър, където ние, заедно с нашите гости, се насладихме на романтичния залез сред прекрасното море. Там, на фона на залязващото слънце и сред шума на морските вълни, прелитащите чайки и завладяваща музика, ние си казахме "Да" и обвързахме душите си завинаги. Прекрасните и романтични думи на Хриси по време на церемонията, както и красивата аранжировка на яхтата, дълбоко трогнаха нас и нашите гости.
Самият сватбен ден /ден втори/ беше като една вълшебна приказка, надминаваща многократно очакванията ни! Църквата, фантастично декорираният ресторант, всички малки детайли, като булчинския букет и файтона, всичко беше изпипано до най-малките подробности в замисъла и в темата на цялата сватба. Чуждестранните ни гости бяха дълбоко трогнати и очаровани от неподправеността на българските традиции, от таланта на българските фолклорни танцьори и от веселието, което струеше по време на цялата програма в ресторанта благодарение на чудесния DJ Антъни! Декорацията беше на световно ниво и надмина очакванията дори и на чуждестранните гости. Перфектната организация на "Сватбарите" ни даде възможност да се насладим 100% на сватбения си ден. Целият екип съумя да направи този ден незабравим за нас и нашите гости, както от България, така и от Швеция. Прекрасните морски фотосесии и творчески изработеният филм ни връщат обратно към тези незабравими два дни в слънчев Несебър...
Горещо препоръчваме целия екип на "Сватбарите" на всички бъдещи младоженци! Доверете им се, заслужава си!
Хриси и "Сватбарите", надяваме се да се видим отново при други приятни поводи! Желаем ви късмет и още много доволни клиенти!
Цвети и Жоел
Умеа, Швеция
Хриси и Здравко
Скъпи Сватбари,
Вие направихте нашата сватба необикновена и неповторима! Тя беше по-красива и от мечтите ни! Без вас щеше да е просто сватба, вие превърнахте този ден в една малка приказка!
Хриси, на теб искам да кажа, че за мен ти беше много повече от сватбен консултант, ти стана моя приятелка!
На всички, на които им предстои такова събитие, препоръчваме Сватбарите! Те ще сбъднат мечтите ви!
Хриси и Здравко
София
Искра и Деян
Хриси и всички Сватбари,
С Део ви благодарим от сърце за прекрасния празник, който сътворихте за нас и нашите гости!
Пожелаваме ви още много красиви празници и професионални успехи!
На всички двойки, на които предстои да минат през подготовката и осъществяването на техното сватбено тържество, с пълна убеденост препоръчваме Сватбарите. Можете да разчитате не само на професионализъм, коректност и зачитане на вашите желания и интереси, но и на съпричастност и подкрепа в нелесните моменти. Специално препоръчваме Хриси като водеща на сватби - ритуалите й създадоха неповторима атмосфера и дух за нас и всички наши гости и направиха сватбата ни наистина запомняща се.
Още веднъж, благодарим ви и ви желаем всичко най-хубаво!!!
Искра и Деян
София
Боряна и Андрей Соколови
Мили приятели,
позволяваме си да се обърнем към вас по този начин, тъй като почти неусетно вие станахте част от нашия живот. Имахме радостта да споделим две така важни за нас събития: нашата сватба, а година по-късно и сватбата на нашите приятели, на които ние с гордост кумувахме:) Благодарим ви за незабравимите мигове, които ни помогнахте да сътворим заедно: те ще останат завинаги в сърцата ни. Благодарим ви и за професионализма и коректността, с която се отнесохте към нас... Вие направихте така, че сватбата ни да придобие повече цветове, много повече усмивки, а защо не и малко повече сълзи, но все сълзи на вълнение и радост. Искрено се надявам занапред да се срещаме отново и само по хубави поводи, а до тогава с цялото си сърце ви желаем много успехи и все добри хора около вас! Имате цялата наша подкрепа!
С най-добри чувства...
Боряна и Андрей Соколови
София
Евелина и Димитър Ангелови
Бихме искали да изразим нашите най-искрени благодарности към Хриси и целия екип на Сватбарите! Те превърнаха нашия сватбен ден в приказно преживяване. Всичко в организацията беше безпогрешно - и чудесния DVD филм на Мариян, и професионалните снимки на Деси, и прекрасната музика на DJ Антъни! А украсата на ресторанта беше много по-прекрасна от това, което си представяхме! Не можем да опишем с думи колко вълнуващи бяха ритуалите, които Хриси водеше - както по време на изнесената церемония, така и в ресторанта!! Всички наши близки и приятели бяха трогнати до сълзи от това, което се случваше! А настроението беше страхотно! Стана голям купон!
Благодарим Ви, Сватбари, че направихте нашия сватбен ден вълшебен и незабравим! Вие не сте просто професионалисти, вие сте прекрасни хора и приятели! Желаем Ви успех!
Евелина и Димитър Ангелови
София
Калина и Даниел
Скъпа Хриси,
Ти наистина направи една зимна приказка от нашата сватба. Благодарим ти за прекрасното изживяване, които ти ни подари, и невероятните спомени, които ни създаде. Изключително сме радостни, че избрахме СВАТБАРИТЕ! Професионализмът на вашия екип е на изключително ниво. Пожелаваме Ви още много,много сватби и ви молим да запазите тази непринуденост и топлина, с която ни пленихте, и за другите младоженци, които ви очакват :)
Калина и Даниел
София
Мая и Дани
Съвсем случайно попаднах на "Сватбарите" и ще си призная, че бях уплашена и не вярвах, че ще бъде толкова красиво. Но се доверих изцяло на Христина и нейния екип и ще кажа само, че всичко беше като една приказка, като един несънуван сън и като един мечтан блян. Благодаря, Хриси, на теб и на екипа ти, че направихте този ден най-прекрасния. Желая ви късмет и отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Мая и Дани
София
Деница и Галин
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип на Сватбарите за приказния сватбен ден, който създадохме заедно. Хриси, ти си главният виновник за изживяването на тази прекрасна емоция. С огромен положителен заряд, с многобройни усмивки и забавления протече както сватбеното ни тържество, така и подготовката за него. Благодарим ви, че направихте живота ни по-красив. Целувки от нас и доскоро!
На всички които сега разглеждат този сайт: Честито - затова, че не само сте намерили подходящата си половинка, а намерихте и всички талантливи единици, с които ще направите сватбения си ден незабравим!
Деница и Галин
София
Калина и Георги
Днес загърбваме делника,
скучното и сиво ежедневие.
Днес празнуваме.
Днес няма да сме разумни и практични,
нито трезвомислещи.
Днес е ден на мечти.
На коприна и панделки, на цветя и свещи.
На музика. На смях.
Всичко това прави този ден вълшебен за нас -
НАЧАЛО НА ЕДНА ПРИКАЗКА!!!

Мила Хриси, благодарим на теб и твоя екип за този незабравим ден! Направихте нашата мечта реалност. Подарихте на нас и на нашите гости един фантастичен ден, изпълнен с много изненади, поставящ началото на нашата вълшебна приказка!
Желаем на целия ви екип дълголетие, за да имате възможността да доставите подобна радост и на много други двойки!!!
Калина и Георги
София
Мариана и Емил Николови
БЛАГОДАРИМ НА ХРИСИ И НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА СВАТБАРИТЕ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ПРИКАЗКА, В КОЯТО ПРЕВЪРНАХА НАШИЯ СВАТБЕН ДЕН! НЕПОВТОРИМИ СТЕ! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ТОПЛОТО ОТНОШЕНИЕ.
Мариана и Емил Николови
София
Василка и Кенет
ЧОВЕК ИСКА ДА НАПИШЕ НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ДРУГИТЕ, НЕЩО ПОВЕЧЕ, НЕЩО ПО-ХУБАВО..., НО КАКВОТО И КАКТО ДА ГО КАЖЕ, ЕДИНСТВЕНО ЩЕ ПОВТОРИ НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ...
ЧУДЕСЕН ЕКИП И ПЕРФЕКТНО СВЪРШЕНА РАБОТА!
ОТ МОМЕНТА, КОГАТО ВИДЯХМЕ ХРИСИ НА САЙТА, ЗАПОЧНА НАШЕТО ГОЛЯМО И ВЪЛШЕБНО ПЪТУВАНЕ ЗАЕДНО С НЕЯ. И КОГАТО ПРИСТИГНАХМЕ, ТО НЕ ЗАВЪРШИ - ПРОСТО ВСИЧКО ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ МНОГО, МНОГО ДНИ СЛЕД СВАТБАТА И ОЩЕ ТОПЛИ СЪРЦАТА НИ, И СЪРЦАТА НА НАШИТЕ ГОСТИ.
ХРИСИ, БЛАГОДАРИМ ЗА ГОЛЯМОТО ТИ СЪРЦЕ, ЗА ДУХА ТИ И ЗА МАГИЯТА!
СТИХЪТ, КОИТО ИЗБРАХМЕ ЗА МОТО НА НАШАТА СВАТБА, НАПЪЛНО ОЛИЦЕТВОРЯВА И ТВОЯТА РАБОТА:

"Everything takes rain
as well as sun
and nothing can't be done
with love"

И НАИСТИНА: ИМА МНОГО НАЧИНИ ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНО НЕЩО, НО ВИНАГИ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО, КОГАТО Е СЪС СЪРЦЕ... БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА!
Василка и Кенет
Франкфурт, Германия
Мая и Андре
Мила Хриси,

Ние не искаме да кажем просто: ”Благодаря”. Ние искаме да ти благодарим за това, че прие нашия стил, за това, че респектира нашите желания, макар и това да не бе винаги леко, за това, че усети толкова много неща още преди или без дори да сме ги изрекли. Благодарим на теб, Мариян, Деси, Иво, Натали и Антъни за усмивките, сълзите, въздишките и спомените, които пoдарихте и съхранихте за нас и нашите гости.
Желаем Ви от все сърце да дарявате щастие на още много брачни двойки и това, което дарявате да Ви се връща с пълни шепи и да изпълва живота Ви.
Мая и Андре
Мюнхен, Германия
Диляна и Мартин
Здравейте, настоящи проектомладоженци и бъдещи съпрузи!
Съвсем случайно попаднахме на този сайт и имахме голям късмет. След всичко, което бяхме виждали на чужди сватби, се бяхме уплашили, че всичко, свързано с тези иначе толкова щастливи дни, се превръща в пошла проява на липса на вкус и такт. Напук на вижданото, ние имахме конкретни и много нестандартни идеи за тържеството, но се притеснявахме, че няма да успеем да ги реализираме.
Нашата сватба беше предизвикателство, което би затруднило всеки, въпреки това Христина се справи блестящо и с лекота. Тя ни опозна, разбра и се съобрази с всички наши идеи и желания, като освен това ни подготви чудесни изненади. Нейните думи предизвикаха родителите да проронят по някоя сълза и пак те задържаха широките усмивки по лицата на нашите гости и на нас самите. Също така Хриси доказа, че може да се справи чудесно с всяка непредвидена ситуация (а при нас имаше такива).
Останалите членове на екипа, които участваха в нашето тържество, също не ни разочароваха. Велимира беше в точния момент на точното място и (не знаем дали това е възможно) в сватбения ни албум сме дори по-красиви, отколкото наживо. ;) DJ Антъни усети много добре вкуса на гостите и поддържаше доброто настроение с доста нетипична за сватба музика, а Иво и Натали се съобразиха с всяка претенция и особеност на булката (и на младоженеца ;) ).
Като заключение на това „кратко” мнение можем да кажем, че в лицето на Хриси открихме нов приятел не само до големия Ден, а и след него.
Диляна и Мартин
София
Добрина и Косьо
Здравей, Христина!
От сърце ти благодарим за неоценимата и професионална помощ, която ни оказа за нашата толкова набързо организирана сватба! Въпреки че вашият екип беше вече ангажиран за 14 февруари, само с два-три телефонни разговора и съвети на добра воля от твоя страна (тъй като ти беше много заета тогава и нямаше време дори да се видим), ти на практика ни осигури нашия много весел сватбен ден! Ние бяхме сигурни, че няма да успеем да се справим добре в толкова кратък срок и бяхме почти готови да се откажем от сватба и само да се подпишем с кумовете ни и родителите. Но се оказа, че с няколко точни и професионални твои препоръки ние за няколко дни имахме осигурен ресторант, покани, DJ и фотограф, и дори много приятна украса - и всичко това на много добро ниво! Наистина намерих и моята семпла рокля точно по твоя съвет къде да я потърся и прекрасен букет от червени рози! Нашата малка, но много весела сватба се случи благодарение на теб - въпреки че ти не пожела заплащане за помощта и каза, че не ти е коствало усилия, а да го приемем като комплимент за деня на влюбените. Твоят комплимент, Христина, на практика беше нашата сватба.
Мога само благородно да завиждам на твоите младоженци, които са се възползвали изцяло от твоите услуги, защото ти си не само компетентен професионалист, но и рядко срещан човек с добро сърце.
Не успяхме да се видим с теб и утре отпътуваме, но искам да ти кажа, че ще запомня твоите думи - че ударението в моето име е на последната сричка и че това е разковничето да бъдем хора. И зная, че ти си го намерила.
Добрина и Косьо
София
Елена и Денчо Банкови
....сърцето ти бие толкова силно, че чуваш само него, умът ти те изоставя на първата дума и не можеш да се сетиш какво си искал да кажеш, адреналинът бушува в кръвта ти и целият трепериш от щастие – това са бегли описания на това, което усетихме, защото трудно се описва с думи нещо, което е неописуемо. Благодарим ви, скъпи Сватбари, че направихте нашия ден толкова специален, вълнуващ и неповторим!
А на теб, Хриси, желаем от все сърце попътен вятър и дано стремжът ти към красотата и съвършенството никога да не угасва!
Елена и Денчо Банкови
София
Елица и Георги Анастасови
Скъпи приятели,
Позволяваме си да се обърнем така към вас, защото вие ни показахте истинското значение на тази дума. Приятелството се създава с години и е необходимо да минем през много изпитания, за да го оценим като такова. Щастливи сме, че с вас ни бяха необходими само наколко часа, за да ви приемем като наши приятели и да ви чувстваме като такива.

Очаровани сме от вашата отдаденост, от настроението, което дадохте на нас и на всеки наш гост, от неуморността ви да направите деня ни наистина незабравим. С вашия професионализъм вие ни накарахте да повярваме, че приказките съществуват и ви благодарим от сърце, че с ваша помощ влязохме и изживяхме нашата приказка.

Още веднъж приемете нашите най-сърдечни благодарности!
А какво да ви пожелаем.... Желанието да радвате хората си го имате.... Неуморността и професионализмът са факт.... Ами в такъв случай ви желаем здраве и нека всеки един от вашия екип да има до себе си поне един такъв човек като вас! Това е достатъчно, за да бъдете щастливи!

Обичаме ви!!!
Надяваме се скоро да се видим на нашето място!
Елица и Георги Анастасови
Омуртаг
Ралица и Иван Станчеви
На Хриси и нейния прекрасен и професионален екип – огромно БЛАГОДАРИМ!
Благодарим за помощта и подкрепата при организацията на нашия празник!
Благодарим за перфектната организация!
Благодарим за настроението и личната ангажираност, с които ни обгрижихте!
Благодарим за приятните и незабравими изненади, с които ни дарихте!
Благодарим за това, че с Ваша помощ сътворихме МАГИЯТА на празника!
Благодарим, че бяхте с нас!
Благодарим, че ви има!
Хриси доказа, че остава вярна на своята философия – влезе при нас с любов, красота и дух. Тя превърна нашето сватбено тържество в приказка – с топлина, със слово, с глас, с ритуалност, със смисъл! Всяка дума и всеки жест беше белязан с лична ангажираност и насочен индивидуално – към нас, към родителите, към приятелите. Това може да го направи не просто професионалист, а човек със сърце и усет за красотата и значимостта на празника!
Вие не се нуждаете от реклама, защото рекламата манипулира, а Вие омагьосвате с любов и красота! Вие творите красотата и настроението за другите!
БЛАГОДАРИМ ВИ!
Оставаме Ваши почитатели и Ваши приятели!
Ралица и Иван Станчеви
София
Ива и Ангел
"...винаги съществува в света някой, който чака друг, било то в пустинята или в големия град. И когато тези двама души се срещнат и очите им се намерят, цялото минало и бъдеще губи значението си и е важен този само момент."
Скъпи Сватбари, Вие направихте този момент само наш, най-специален и неповторим! Бъдете все така отдадени, защото това, което правите, не е просто Ваша професия, а призвание! Благодарим Ви!
Ива и Ангел
Разлог
Кремена и Ивайло
Не искам просто да напиша няколко хвалебствени думи, които да изразяват благодарност. Искам да мога да опиша чувствата, които изпитваш след своя сватбен ден, подготвен от "Сватбарите". Израстваш с мечтата за сватба от приказките, но не предполагаш, че това е възможно, докато не се довериш на този чудесен екип. Благодарим ви!
Кремена и Ивайло
София
Калинка и Митко
Благодарим на щастливата случайност, която ни срещна с Хриси и нейния Екип! Те превърнаха нашия сватбен ден в незабравимо изживяване за нас и нашите близки.
И въпреки малкото време, с което разполагаха за организация, всичко беше перфектно. Ентусиазмът и вълшебното излъчване на Хриси покориха всички гости.
Приказната обстановка, която бяха създали в ресторанта, ни заплени, а вълнуващите ритуали превърнаха нашия празник в незабравим спектакъл за всички присъстващи.
Не сме съжалили нито за миг, че ви се доверихме.
Сърдечни благодарности на всички Сватбари и лично на Хриси за това, че ни дари с харизматичното си присъствие в най-щастливия ден за нас!
Калинка и Митко
София
Мариета и Любо
Времето покрай нас минава, но хубавият спомен – завинаги остава!

Суматохата, бързането, адреналинът, екзалтацията от подготовката и в самия сватбен ден, всичко вече е няколко месеца зад нас. В дните след сватбата се чуваме или виждаме с някои от нашите гости и те отново и отново с охота и удоволствие преразказват и заедно си припомняме моменти от този празник. А ние, младоженците се усмихваме с едва прикрита гордост и удовлетворение – една истинска сватбена приказка за нас и мил спомен за всичките ни гости!
Благодарим на Велимира, за уникалната и красива фотосесия, която режисира и реализира!
Благодарим на Мариян, за хубавия филм, който ще пази живи всички емоции, за да можем пак да ги преживяваме!
Благодарим на D.J. Антъни за специалната грижа за доброто ни настроение!
Благодарим на Цеци за приказната украса!
Благодаря на Ивчо, който „извади” и подчерта най-красивото у мен!
Благодарим на всички от екипа на Сватбарите, с които не се запознахме лично и останаха „зад кулисите” за нас, но които с усет и старание бяха подготвили всеки малък детайл, оставяйки частичка от себе си и творческото си вдъхновение!
И разбира се, най-сърдечни благодарности на Хриси – чаровната Фея-Вълшебница, която с лекота ни помогна във всеки труден за нас избор, организира стройно и подробно цялата програма и неуморно до последната минутка координира усилията на всеки един член от екипа, нас и дори всичките ни гости, за да стане и остане този ден неповторим и незабравим!

Хриси, благодарим ти за личния подход към нас, за разбирането и подкрепата, за приятелското рамо и споделените емоции!

Някой беше казал, че Животът се измерва не с броя вдишвания, а с миговете, които са ни оставили без дъх! Този беше именно такъв, благодарим ви!
Мариета и Любо
София
Вероника и Георгиос
Към една истинска вълшебница, която превърна нашия специален ден в изумителна приказка. Хриси, не можем да намерим думи, с които да опишем какво направи ти за нас на сватбения ни ден! Благодарим ти от цялото си сърце, че направи магията реалност! Благодарим ти, че осъществи най-съкровените ни мечти! Благодарим ти за цялата подкрепа и помощ! Благодарим и на всички останали Сватбари, които вложиха толкова любов в създаването на всички детайли!

Пожелаваме на целия екип много, много здраве и лично щастие. Нека направите толкова щастливи колкото нас още много младоженци. Нека енергията, с която работите, никога не стихва. Благодарим ви!
Вероника и Георгиос
София
Милена и Наско
Искрени благодарности за целия труд, всеотдайност, разбиране и най-вече за приятелското рамо, което ни предложихте в най-важния ден за нас! За нас вие безспорно сте уникално добър екип от професионални романтици, който умело успя да пресъздаде съвършения сватбен ден. Накарахте ни да се почувстваме наистина специални и единствени. БЛАГОДАРЯ за прекрасния спомен, който заедно сътворихме! Безброй целувки за Хриси!!! :)
Милена и Наско
София
с-во Анчини
Mили хора! Всеки път,когато липсата на нашите деца Еви и Александър се усеща много силно, то отново и oтново поглеждаме сватбените им снимки... И прказката,която сътворихте за тях в този прекрасен ден, ни прави щастливи!Едно огромно Благодаря на Христина и целия екип! Желаем от сърце една късметлийска, щастлива и благодатна 2011 г.!!!
с-во Анчини
Враца
Елена и Растко
Ние имахме невероятния късмет да попаднем на най-добрата сватбена агенция. Благодарение на Хриси и невероятните професионалисти в екипа й ние изживяхме един незабравим ден, който надмина и най-смелите ни очаквания. Всичко беше изпипано до съвършенство - вълшебната украса в ресторанта, приказните ритуали с толкова много символика, незабравимите изненади - вие превърнахте нашия празник в уникален спектакъл, а Велимира и Мариян запечатаха всичко това на професионалните снимки и прекрасното ни видео. За нашата сватба още се говори, а гостите ни я нарекоха "сватба бутик". Огромно БЛАГОДАРЯ!
А на всички бъдещи младоженци - не се колебайте, те наистина са най- добрите!
Елена и Растко
Виена
Татяна и Бисер
10.04.2011г. - Измина точно една година. И до сега често се сещам за прекрасния ден и дори не рядко ми се случва да събудя съпруга си и да му прошепна: „Ние имахме най-хубавата сватба”.

Малко ни беше притеснено от неизвестното в ритуалите, от невидяната украса, от това „и още нещо”, което Хриси пазеше в дълбока тайна, но тя ни грабна, рискувахме, доверихме се и … В деня словата се лееха от приказни, по-приказни, насочени към него и към мен, бяха написани за нас, изречени за нас и винаги ще си останат единствено за нас…

За страхотните идеи и още по-невероятното изпълнение, за украсата и за музиката, за перфектната организация, за това, че Хриси беше винаги на разположение и се справяше със всяка задачка-закачка, за това че чрез нея и нейния екип (и заедно с всички приятели, които се раздадоха) сватбеният ни ден се превърна в по-красив и по-вълшебен и от най-смелите ни мечти – Благодарим!
Татяна и Бисер
София
Вики и Теди
Здравей, скъпа Христина, здравейте, скъпи приятели!

Ние сме Вики, Теди и нашето бебе Александър!

Ето, мина вече година от нашата СВАТБА, а ние все още се вълнуваме и често си мислим за вас - нашите СВАТБАРИ. Невъзможно е да се опишат с думи чувствата и емоциите, които изпитахме заедно и които ни зареждат и до днес... или когато приятелите идват и ни казват "Благодаря, че ме направихте част от този прекрасен празник!". Все още търсим думи, с които да ви благодарим и да ви зарадваме. И сега имаме най-хубавия начин на света - да ви изпратим целувки по случай нашата годишнина от нас и от нашия малък Александър, а също и от Ачи, от кумовете, от родителите и от всички близки и приятели.

На всички бъдещи младоженци пожелаваме любов, здраве и късмета да ви срещнат!

А на вас...скъпи Христина, Велимира и целия екип... Благодарим От Все Сърце! Бъдете здрави и честити!
Вики и Теди
София
Теменужка и Крис
Мила Хриси,
Благодарим ти за този приказен сън, който се превърна в един незабравим миг от нашия живот! Към него ще се завръщаме винаги, когато ни се иска да се потопим в чувството на пълно и неприкосновено щастие, в мига, в който винаги ще се обичаме :)

Никога няма да забравим твоите веотдайност, финес, коректност и професионализъм, с които постла една пътека от розови листенца, по която ни съпроводи от началото до края на подготовката и реализацията на нашия ден!

Ще бъдем звинаги благодарни и на незаменимите СВАТБАРИ за приноса им в създаването на една красива, жизнерадостна и незабравима атмосфера за нас и нашето семейство и приятели!

С най-хубави приятелски чувства!
Теменужка и Крис
Бремен, Германия
Кремена и Марин
Здрвей Хриси,

Какафонията вече е зад гърба ни, шумотевицата утихна, роднините си заминаха, а ние се отправихме на така дългоочакваната почивка, но все още усмивките са на лицето ни, въшебството витае наоколо, настроението е приповдигнато, а усещането, че се е случило нещо значимо, е в душите ни. Един ден, а сякаш цяла приказна вечност. А ние можем да кажем само БЛАГОДАРИМ, всички са изключително впечатлени, щастливи и с мускулна треска от танци. Има безброй снимки на приятели във фейсбук, коментарите са много позитивни, а честитките валят.

А ние пак можем само да кажем БЛАГОДАРИМ ТИ. На теб, Хриси, за безграничната подкрепа, за невероятния сценарий, за приказните изненади и нестихващите усмивки :) И на целия ти екип, които ни накараха да се почувстваме незабравимо и много специално. Укарсата беше сякаш взета от морското дъно и беше донесена само за нас в ресторанта, цветята бяха аранжирани уникално и се сливаха с морската действителност. Просто не мога да изкажа възхищението си. Предай на Цеци, че съм влюбена в таланта ѝ и че когато разваляха след сватбата декорацията, се просълзих, защото беше истинско произведение на изкуството. Все едно гледах как режат някое платно на Дали или Пикасо. Анатоли стоя с нас до край, беше търпелив дори и когато имаше 15 минутна чалга, но стриктно се придържаше към моите препоръки. Доволна съм много. Велимира и Мариян бяха истинска подкрепа през целия ден, а конецът и иглата в ръцете на асистентката спасиха критичната ситуация с роклята.

А ние пак само можем да кажем БЛАГОДАРИМ. Никога няма да ви забравим, вие ни вдъхновихте и създадохте уникални спомени, за които да разказваме до края на живота си.
БЛАГОДАРИМ!!!!
Кремена и Марин
София
Деница и Георги
Хриси,
на теб и на целия ти екип искаме за пореден път да благодарим за професионалното, елегантно и безпроблемно тържество, което създадохте за нас, за това, че бяхте невидимата движеща сила в нашия сватбен ден, за това, че оправдахте доверието и очакванията ни и дори ги надхвърлихте!
Благодарим ви на всички!
Деница и Георги
София
Вили и Павлин
Здравей Хриси,
Вярваме, че си приятно уморена от отминалия пореден "жесток" сезон, и се надяваме, че все още се наслаждаваш на приятните спомени и емоции. Съжаляваме, че не ти писахме по-рано, но ти знаеш причината - двете малки терминаторчета са обсебили изцяло свободното ни време. Трябва да знаеш, че преживените емоции още не ни напускат. Все още се срещаме с приятелите, за да им дадем снимки, а те не спират да се възхищават от красотата и организацията на събитието.

Както знаеш, идеята за нашето тържество беше да се венчаем в църква и да организираме един незабравим купон за нас и нашите приятели. А всичко това изискваше сериозна подготовка и опит. Ето защо се доверихме изцяло на теб, Хриси и на твоя екип. Вие сътворихте за нас едно уникално сватбено тържество, накарахте ни да се почувстваме като в приказка, да изживеем неповторими мигове и емоции. Благодарим ти, Хриси - за цялата организация, за цялата всеотдайност, за търпението към нас - капризните младоженци, за изненадите, които валяха непрекъснато. Ние просто се забавлявахме истински !
Целувки от Бобо и Вики, Вили и Павлин
Вили и Павлин
София
Елица и Ясен Нинови
Благодарим ти, Хриси!

Благодарим от сърце на сватбена агенция "Сватбарите", които направиха приказен нашия незабравим ден!

Това не беше просто сватба, а един уникален шоу-спектакъл с участието на всички гости, в който ние бяхме главните действащи лица. Българските традиции и обичаи, пречупени през призмата на съвременността, впечатлиха и развълнуваха не само чуждестранните ни гости, но и всички останали. Трогателните и вълнуващи думи на Хриси докоснаха сърцата на всички присъстващи и просълзиха очите им. А прекрасната аранжировка, добре подбраната музика и веселите изненади накараха всички да забравят за времето и да не усещат умора.

Самата Хриси е не само отличен сценарист, режисьор и водещ на цялото тържество, но и изключителен психолог. В периода на подготовка на сватбата, тя беше успяла, при срещите ни, да разбере изключително добре нашите общи приоритети и виждания и да ги пресъздаде по един фантастичен начин, което направи сватбата ни уникална и незабравима.

Хриси, благодарим на теб и целия ти екип, за високия професинализъм, всеотдайност и съпричасност в подготовката, организацията и провеждането на най-важния празник в живота ни!

Пожелаваме ви здраве и сили, за да зарадвате още много хора в един от най-щастливите дни от живота им!
Елица и Ясен Нинови
София
Яница и Живко
Мили Сватбари,

Благодарим Ви за приказката, която сътворихте. Дори в най-смелите си мечти не си бяхме представяли толкова блясък, изящество и красота, събрани в едно. Вие сбъднахте нашите сънища. Усетихте нашите души и се докоснахте не само до сърцата ни, но и до сърцата на нашите гости. Благодарим Ви за отличната работа, добрата организация, всеотдайността, за да е незабравим нашият ден и за лесното общуване помежду ни. Вие сте страхотни и ако можеше да повтаряме всяка година сватбата си, то всяка година щяхме да я споделяме с Вас.

Желаем Ви късмет и много сватби през новата година и все така сияещи от щастие лица :)
Яница и Живко
Лимасол, Кипър
Юлиана и Грег
Хриси и екип,

От все сърце ви благодарим за незабравимия празник. Всичко беше супер професионално и атмосферата като в приказка. Гостите бяха очаровани от богатата програма и безупречното поведение на екипа. Прекрасните стихове на Хриси създадоха едно усещане на много нежност и романтика! Благодарим ви за всичко!
Юлиана и Грег
Вашингтон
Николета и Стефан
Здравей Хриси,
Днес успяхме да гледаме видеото от сватбата. Това беше поредния спомен от това невероятно за нас събитие, което беше немислимо без теб и твоя екип.
И понеже на сватбата еуфорията беше голяма, и не знам дали сме успели да изразим нашите впечатления, искаме да ти кажем, че беше страхотно, невероятно, истинско усещане - думите, музиката, сълзите, ефектите, танците, хората, емоциите - всичко беше истинско.
Благодарим ти, че направи нашия ден НАШ!
Целувки,
Ники и Стефан
Николета и Стефан
София
Вера и Радослав
Дълго време съм се чудила как да опиша сватбата, която организирахте за нас. Чудна, приказна, незабравима и други суперлативи са нищо в сравнение с това, което пазя като спомен в душата си. Ще разкажа само едно, за да се разбере наистина какво значеше този ден за мен. Всеки път като имам някакъв спор с мъжа си и като една типична жена започна да му се сърдя, той ми казва: " Сега ще ти дам албума със снимките от сватбата, за да ти мине!" И наистина, връщайки се към спомените, разглеждайки тези незабравими мигове, се сещам колко много го обичам и колко много значи той за мен! Благодаря Ви за това, мили Сватбари! :)
Вера и Радослав
София
Катерина и Асен
Скъпа Хриси, искам още веднъж да ти благодаря! На теб и на целия ти прекрасен екип, че сбъднахте мечтата ни и ни подарихте най-невероятния сватбен ден! Всичко беше точно както си го бяхме представяли, дори по-прекрасно! Наистина нямам думи да опиша как всичко беше изпипано до последния детайл: от намирането на мечтаните божури за идеалния сватбен букет до уникалната горска украса, музиката, изненадите и прекрасните снимки, за да си спомняме всеки уникален момент! Вие влагате сърцето си в това, което правите, затова и създавате такива прекрасни неща!
Катерина и Асен
София
Пламена и Красимир
Човек има два най-важни момента в живота си: сватбата и рaждането на детето. Сватбата бележи началото на един нов етап от живота, в който двама влюбени празнуват любовта си! Агенция “Сватбарите” превърнаха този специален ден в един незабравим спомен. Те осъществиха мечтите ни, надминаха нашите очаквания и композираха една вълшебна приказка, която беше изпълнена с много позитивни емоции и щастие! Христина и нейният екип създадоха една красива, стилна и изящна сватба, която ни потопи във вълшебния свят на любовта! Те бяха всеотдайни и от първия ден на организацията знаехме, че сме в сигурни ръце! Ако случайно сте попаднали в техния сайт, знайте, че това е правилният избор! Притесненията за вашия Сватбен Ден спират дотук, вие само трябва да кажете как си представяте този ден и Христина ще надмине вашите изисквания. Христина ще ви закара в един вълшебен свят, в които няма място за притеснения и всичко е планирано като сценарий на един романтичен филм! Пожелавам на всички бъдещи младоженци пътят на живота им да бъде обсипан с много усмивки, наздравици и винаги да бъдат заобиколени от любовта на роднини и приятели, както на нашия Сватбен Ден! Горчиво!
Пламена и Красимир
Atlanta, Georgia
Не върви пред мен, може да не те последвам.
Не върви зад мен, може да не те поведа.
Върви до мен и ми бъди приятел.
Албер Камю