Facebook
Екип
Екип

Сватбена агенция Сватбарите –
цялостна организация на сватбата; водеща на сватбени тържества и изнесени ритуали; сватбен диджей; сватбена фотография и видеозаснемане; сватбена украса и декорация – в София и страната

Здравейте!

Аз съм Христина и с удоволствие ви представям екипa на нашата агенция за специални събития

Ние сме специалисти и творци в различни области на обществения и културния живот. „Сватбарите” е моят идеен и творчески проект, който нямаше да реализирам без прекрасните хора и професионалисти, с които преди няколко години изградихме този екип. Работим отлично заедно и взаимно се допълваме така, че осъществяваме вашия празник като една завършена и запомняща се цялост. Имаме богат професионален опит в организирането на специални събития и сватби и предлагаме гарантирано и доказано уникален качествен продукт. Със сигурност не вървим по утъпкани пътеки, а създаваме свои. Към всяко събитие подхождаме индивидуално, защото не обичаме да се повтаряме и най-вече – защото вие самите сте различни. За вашия празник дълго ще се говори и ще остане завинаги в сърцата ви и в сърцата на вашите гости.

Ето ни и нас:

Христина Христова

Христина

Възпитаник съм на Националната гимназия за древни езици и култури. Висшето ми образование е Българска филология. Значителен период от професионалната ми кариера се простира в областта на културата и държавната администрация – в организирането на представителни международни и национални културни събития, концерти, фестивали, промоции, церемонии и тържества. Главен редактор съм на онлайн списанието Memoria de futuro. Имам многобройни контакти и партньори във всички области на обществения и културния живот, както и в шоубизнеса. Като автор на пиеси и като режисьор на младежки спектакли съм носител на три национални награди. Преди 12 години реших да създам своята агенция за специални събития и сватби като баланс на обществените ми дейности. Аз организирам и координирам нашия екип, а моето най-приятно поприще е Словото и създаването на концептуални събития. Запазената ми марка – уникалните изнесени сватбени церемонии, на които ще си кажете „Да!” на открито, както и вълнуващите ритуали и цялата програма на сватбените тържества. Изготвям и режисирам цялостния сценарий на вашата сватба, координирам работата на всички лица и услуги, свързани с вашия празник.

Очаквам идеята ви за вашия уникален и вълнуващ сватбен проект!

Цеци

Цеци е дипломиран филолог и моя сестра. Реализира се професонално в журналистиката, връзките с обществеността и телевизионното продуцентство в няколко електронни медии. Голямото изкушение на Цеци е флористиката и аранжирането с цветя и материи. Търсех упорито перфектния дизайнер и флорист за своя екип, за да разбера накрая, че човекът през цялото време е бил до мен. След обучение и придобита допълнителна квалификация в тази област, но най-вече с вродения си талант, Цеци се впусна в проектирането и реализирането на елегантна и изящна декорация с нестандартни и креативни решения, които създадоха нов и открояващ се стайлинг в сватбения дизайн. Нейните бутикови аранжировки с цветя се отличават със специфично и впечатляващо естетическо изпълнение, което тя допълва с нежна воалова декорация и прецизно подбрани детайли. Цеци проектира и реализира цялостния дизайн на вашето сватбено тържество – независимо дали е в зала, ресторант или градина. С удоволствие и желание допълва идеите ви за специална тематична украса, в която всеки елемент е промислен и съчетан с много фантазия и творческа свобода.

Даниела

Даниела за мен е един от най-добрите флористи на булчински букети в София. Затова и избрах да работя с нея в последните няколко години. Букетът е един от най-важните аксесоари на вашата сватба – вие ще бъдете с него през целия ден, той присъства на всички снимки и е неразделна част от темата и идеята на цялата декорация, както и на вашата визия. Най-хубавото качество на Дани, освен безспорният й талант, е нейната креативност, с която постига вашите идеи и хрумвания, като ги допълва със своите професионални съвети и решения. Букетът изисква много опит и професионална вещина, за да бъде освен идеално оформен, и достатъчно здрав – и Дани определено го може. Умението й да изпива нещата професионално и до съвършенство ще ви остави щастливо изненадани, когато поемете в ръцете си вашия изискан и елегантен булчински букет. Освен това, Дани ще сътвори за вас от живи цветя и естествени материали бутониери за младоженеца и кумовете, гривни, венчета и украса за сватбената кола. Аз съм винаги спокойна и уверена, когато работя с нея – ще бъдете и вие.

Анета

Анета е човекът, който ще изработи за вас всички сватбени аксесоари – кошнички, украси за чашите и бутилката шампанско, сватбената книга, подаръчета за гостите и всички други красиви сватбени неща. Креативната й натура търси нестандартния подход и създава прекрасни аксесоари с индивидуални решения, задължително обединени около темата и идеята на вашата сватба. Да сътворява красота в оригинални форми е нейно истинско призвание. Всички малки, но важни елементи за вашия празник ще бъдат художествено реализирани в изискан стил, пресътворяващ идеите ви и оформящи оригинална сватбена визия, сътворена с душа и любов. Ани е невероятно всеотдайна в своята работа и ще създаде за вас красиви и мили спомени, които винаги ще ви напомнят топло и усмихнато за вашия прекрасен сватбен ден.

Огнян

Огнян е специалист с дългогодишен опит в осъществяването на интериорни решения и изграждането на вътрешни пространства. Проектирал и реализирал е инериорa на много ваши любими заведения, фирмени магазини и представителни офиси. В нашия екип той осигурява техническото обезпечаване на проектите, които изискват временни конструкции, декорация по високите пространства на залите и специални ефекти. На него разчитам безрезервно, въпреки че почти всеки уикенд го отделям от основните му задължения. Но какво да се прави – така и не намерих друг подходящ човек, освен собствения си съпруг, който да не се учудва на моите странни хрумвания или на желанията на моите булки, а просто да намира начините за тяхното изпълнение. Така че не се притеснявайте да споделяте с нас и най-смелите си идеи – когато аз си помисля на глас "Това май не може да стане...", Оги просто казва "Не може да не може." И го прави.

DJ Антъни

DJ Антъни е човекът, без когото наистина не мога. С него вървим заедно по общия си професионален път повече от десет години. Бакалавър е по Комуникационна техника и технологии и е професионален DJ и озвучител. Реализирал е озвучаването на концертите на почти всички български музикални изпълнители и групи, както и на много международни и национални музикални форуми – за класическа и попмузика, танцови спектакли и рокфестивали. Голяма част от тези събития сме реализирали заедно. Озвучва единствено с техника на Dynacord и държи на кристалния саунд. За мен той е идеалният диджей и озвучител. Взаимно се допълваме по време на сватбеното ви тържество и церемониите и вече се научихме да общуваме без думи – особено когато е нужна бърза реакция от негова или моя страна. Работи с музика от 60-те години до наши дни и непрестанно обновява своята богата колекция от всички музикални стилове, евъргрийни и съвременни хитове. Откликва на всеки музикален вкус и умее да улавя вашата енергия и настроение, което заедно с ненатрапчивото му присъствие превръщат всеки празник в незабравим купон.

Мариян Стоев

Мариян е най-усмихнатият човек, когото познавам. Завършил е НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и е магистър по Кино и телевизионно операторство. Като оператор е работил в най-гледаните продукции на Българската национална телевизия, bTV, Нова телевизия, TV7, TV2. Мариян е зад камерата на “Море от любов”, сватбеното предаване на bТV “Такъв е животът”, “Господари на ефира”. През юни 2008 г. на Международния телевизионен фестивал в Албена предаването "Такъв е животът", на което е оператор, получи Голямата награда "Златен чадър" за цялостно изпълнение. Преди пет години съдбата ни срещна на моя сватба, която той беше приел да снима инцидентно и тогава видях очевидната разлика в неговия клас. Разбира се, веднага го поканих в екипа на Сватбарите и въпреки че той снимаше сватби само за приятели, прие – защото сватбата с нас е наистина едно различно и специално събитие и на него му беше истински забавно да се включи в неговото отразяване. Оттогава работя само с Мариян и съм щастлива, че имам професионалист като него в екипа си. Мариян снима шоупрограми, музикални клипове и реклами, документални филми, екстремни спортове – затова преодолява всички препятствия със сръчност и лекота, улавяйки вашия поглед под точния ъгъл. Неговият слънчев и весел характер превръща празника ви в приключение, а операторското му майсторство го пресътворява в художествен филм.

Велимира

Велимира е майстор по фотография и мой прекрасен приятел. След първата ни сватба заедно ми направи силно впечатление точният й характер и невероятната й креативност в общуването й с младоженците. Велимира разгръща дейността си в своето студио „Konica Digital”. С петгодишния си опит в „Българска фотография” навлиза задълбочено в тънкостите на занаята и на професионалното оборудване. Велимира е с двайсетгодишен опит в репортажната и художествената фотография, в отразяването на ВИП събития и частни празненства. Но нейното любимо поле за действие са сватбените тържества, в които талантът й е в своето амплоа. С женска лекота и естетически усет тя ви предизвиква да бъдете смели и да покажете най-красивото от себе си по време на артистичните ви фотосесии. Откритият й характер ще ви предразположи, а на усмивката й просто няма да устоите и ще дадете всичко от себе си, за да имате своите прекрасни мигове за цял живот. Всичките ми младоженци са истински щастливи и развълнувани, когато получат своите красиви фотографии в елегантен и изискан сватбен албум.

Натали

Натали е майстор по фризьорство. Завършила е Професионалната гимназия по фризьорство и козметика. Придобива професионална квалификация и специализация в Париж – в Aplikateur Specialiste-Perma. Работи няколко години за модна агенция Визаж, преди да открие своя собствен фризьорски салон. С професионален усет Натали ще ви предложи перфектната прическа, която ще бъде естественото продължение на вашето лице, грим, тоалет и на цялостната ви визия. Косите ви ще заблестят в красиви къдрици или ще бъдат укротени в стилен и елегантен кок. Ще ви предложи подходящите аксесоари, за да постигнете пълен ефект и да бъдете перфектни и съвършени във всеки детайл. От няколко години й обещавам да седна на нейния стол при някой специален личен повод и много се надявам да ми остане време за това. Засега се любувам на нейната работа, когато булката грейне пред мен – различна, красива и развълнувана от своята нова изискана визия.

Иво

Иво е професионален гримьор. През 1999 г. печели първо място на Националния конкурс по грим и оттогава е носител на множество отличия и дипломи в своята област. Работи като професионален гримьор в БНТ, Нова телевизия, BBT. Работи с всички наши известни дизайнери, актьори и попзвезди, които се доверяват на неговия невероятен артистичен нюх и дарбата му да улавя перфектната линия и точния цвят за всяко лице. Доверявал му се е и самият Романо Проди. В Големия ден ще ви превърне в изкусителна лейди или в нежен ангел, ще придаде на очите ви искрящ пламък или мека дълбочина – най-красивото във вас ще струи в одухотворено и неустоимо излъчване. Когато наскоро на една изнесена извън София сватба той успя да ме открие за 10 минути свободна и приложи изкуството си върху моето лице, разбрах защо булките ми са толкова щастливи – погледнах се в огледалото и сякаш не бях аз – или по-точно – това бях самата аз, но много освежена, подмладена и с повече блясък в очите.

Освен основния екип, който тук ви представям, поддържам прекрасни и изпитани отношения с много и различни партньори – творчески формации, танцьори, артисти, певци, музиканти и атрактивни изпълнители, доказали своя професионализъм и индивидуален подход към всяко събитие. Заедно с тях предлагаме креативни решения и реализираме вашия уникален сватбен проект. За нашите и за всички останали, външни на Сватбарите услуги, гарантирам качество и коректно отношение.

Ще се задоволя да търся онези,
които казват, че светът все още ни обича
и че все още има смисъл
ние да му отвърнем със същото.
Пако Рабан