Facebook
Цени
Цени

Сватбена агенция Сватбарите –
планиране и управление на сватбения бюджет

Зная, че въпросът с цените е един от най-важните за вас, затова ще му отделя повече внимание.

По време на цялата подготовка на вашето специално събитие или сватба услугите ни остават в рамките на предвидения от вас бюджет. Със сигурност мога да ви консултирам изчерпателно и да ви помогна за неговото оптимално разпределение, така че да се вместите в планиранираните от вас разходи или да си позволите повече услуги. Държа особено много на взаимното доверие с моите клиенти и се стремя да защитавам максимално техните интереси – в това са се убедили всички мои двойки, на които предлагам ефективни решения, преразпределение на отделните пера по бюджета или алтернативи, съвместими с вашите възможности.

Цените, които аз и екипът формираме за вас, са минимумът, гарантиращ качеството на предлаганите услуги и задължително са съобразени със средните цени на пазара за съответния вид услуга. Доста от тях са в повече варианти – според степента на моята ангажираност и тази на екипа, която ще бъде предварително договорена, или според допълнителните опции, които бихте пожелали към съответната услуга. Всички тези варианти обсъждам лично с всеки клиент на нашата първа среща, за да предложа индивидуалното решение, което е най-добро за всеки конкретен случай. Това особено много важи за степента на моето участие в подготовката на сватбата, което е съобрзено с вашите нужди. Същото се отнася и за декорацията, чиито граници са доста широки и не е възможно да бъдат предлагани в пакет – цената на декорацията се определя от сложността и мащаба на изработката, количеството материали и цветя, срокове за изпълнение и още други важни подробности.

Този гъвкав подход е правило в моята работа и в работата на екипа, затова ние предлагаме различни варианти, а не твърда ценова листа, която би ви ограничила и дори заблудила, а и не би била адекватна във вашия конкретен случай. Освен това механичното предлагане на готова оферта не може да ви покаже качеството, което стои зад цената. А единственото, с което не правим компромис в нашата работа, е качеството.

Ще ви предложа и своите специални ВИП-пакети за цялостна организация, с които ще се чувствате напълно спокойни през цялото време на подготовка на вашата сватба, както и в самия сватбен ден. Тази услуга е особено подходяща за тези от вас, които организират сватбата си в България от чужбина или просто желаят някой да се погрижи за всичко – в тези случаи аз поемам абсолютно всички дейности до най-малката подробност в осъществяването на една наистина перфектна сватба.

Преди да ми се обадите за среща и обсъждане на цените, ви съветвам да се запознаете с нашите дейности в страниците Сватбeни услуги и Галерия, за да си изградите ясни предварителни представи за нашите услуги, както и визуални впечатления за нашите декорации, събития и продукти.

Нещата трябва да са възможно най-прости,
но не повече.
Алберт Айнщайн